Σχετικά με το Parky

Σχετικά

Parky 

ΒΡΕΣ PARKING ΣΕ ΠΙΛΟΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - Ή ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Η ομάδα του Parky έβαλε στόχο να δημιουργήσει μια ολιστική λύση στο πρόβλημα που απασχολεί κάθε πόλη: το parking. Με όραμα μια πλατφόρμα η οποία βασίζεται στο sharing economy και με    γνώμονα την απλότητα και την ασφάλεια γεννήθηκε η ιδέα του Parky. 

H λειτουργία της είναι πολύ απλή: 

  • Οι μεν ιδιοκτήτες χώρου στάθμευσης (πιλοτή πολυκατοικίας, αυλή, κλπ) εγγράφονται στη πλατφόρμα, δηλώνουν τις μέρες/ώρες διαθεσιμότητας της θέσης και την τιμή προς ενοικίαση.
  • Οι δε οδηγοί μπορούν να ενοικιάζουν για όσο χρόνο χρειάζονται μια από τις θέσεις που βρίσκουν αποφεύγοντας το πάντα επίφοβο παρκάρισμα στον δρόμο και τον εκνευρισμό.

Τα πλεονεκτήματα μέσα από την πλατφόρμα του Parky είναι πολλά. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να κερδίζει ένα σεβαστό extra εισόδημα από ένα χώρο που μένει ανεκμετάλλευτος. Oι οδηγοί βρίσκουν ασφαλέστερο parking πριν χρειαστεί να μπουν στο αυτοκίνητό τους και τέλος κάθε πόλη μπορεί να αποκτήσει καλύτερη κυκλοφορία καθώς υπάρχουν λιγότερα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο δρόμο και λιγότερα εν κινήσει ψάχνοντας parking. 

Σημαντικές στιγμές της πορείας μας
 - Λανσάρουμε πιλοτικά την πλατφόρμα τον Φεβρουάριο του 2017 στην Ελλάδα
- Η Google επιλέγει το Parky ως 1 από 10 startups από όλο το CEE region για το πρόγραμμα Launchpad Start της Google for Entrepreneurs τον Απρίλιο του 2017
- Διακρινόμαστε στους διαγωνισμούς: Athens Startup Weekend University 2016, E-nnovation 2016, ΜΟΚΕ της ΑΣΟΕΕ 2016, Mindspace Challenge 2017, Cosmote Hackathon, κ.α.
- Περισσότερες από 40 αναφορές στον τύπο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και tech blogs για το Parky με τον κόσμο , οδηγούς και ιδιοκτήτες πιλοτών, να το αγακλιάζουν
- Παρουσιάζουμε το εγχείρημα μας σε φοιτητές της ΑΣΟΕΕ (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), DEREE Business Week 2017, Entrepreneurship Society, Γαλλικό Ινστιτούτο, Athens Startup Weekend University 2017, ThinkBiz Academy 2017, ΕΜΠ, DEREE Open Fest Techfair, Athens Innovation Festival 2017, 10th DIY Conference, κ.α.
- Νικητές στο Startupper.gr Awards 
- Παρουσίαση στο Web Summit 2017, το μεγαλύτερο συνέδριο τενχολογίας στον κόσμο.
- Βραβέιο για το Parky από το London School of Economics (LSE) τον Δεκέμβριο 2017
- Το European Student Startups επιλέγει το Parky ως 1 από τις 8 startups που θα βρεθουν στο μεγαλύτερο συνέδριο student startups στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2018 μπροστά σε 100+ VC και επενδυτές

Περισσότερα links και επικοινωνία:

- Facebook: facebook.com/parkyGR/

- Email: info@parky.gr